Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Middeleeuwse markt

15 april 2017 van 10:00 tot 17 april 2017 van 17:00

€4,00

Middeleeuwse markt en opening van het seizoen

Zaterdag 15 april, Eerste en Tweede Paasdag openen wij het seizoen met een heuse middeleeuwse markt. Deze dagen komen zeker veertig Franken, Friezen, Vikingen en Saksen naar Erve Eme om hun kampement op te slaan. Je bent van harte welkom om deze vreemde vogels te bewonderen ? .

Kom deze dagen kijken naar kundige middeleeuwse ambachtslieden uit de wijde omtrek.  Ze zullen diverse demonstraties laten zien van smeden, bronsgieten, manden vlechten en middeleeuws koken en nog veel meer. Handelaren van over de grens tonen hun waar om die aan jou aan te bieden dus vergeet je geldbuidel niet mee te nemen. Misschien gaan de Vikingen ook nog wel zwaardvechten, maar dat hangt er van af of er wat om te vechten valt. Het belooft in ieder geval een gezellige sfeer te worden op ons middeleeuwse erf waarbij ook de inwendige mens niet wordt overgeslagen. Met dank aan Catering Zutphen zullen er diverse heerlijkheden van boven de bbq te verkrijgen zijn.

Toegang

Volwassenen €4.
Kinderen €2, hierbij zit inbegrepen dat ze zelf een broodje kunnen bakken boven het vuur.
Kinderen tot en met drie jaar zijn gratis.
Met vlindertuin De Kas is een combi-ticket mogelijk (toegang tot beide evenementen). Volwassenen betalen dan €6 en kinderen €3.
Wij hebben geen PIN-automaat dus je kunt alleen cash betalen.

Parkeren

Kom je met de auto? Parkeer deze dan op het parkeerterrein Zuiderpark (Be Quick / IJsselslag, voor navigatie kun je Laan naar Eme 95 aanhouden). Mocht de parkplaats al vol staan, dan is tussen de hockey- en handbalvelden een tweede optie tot parkeren. Middels bordjes staat vanaf hier aangegeven hoe je te voet bij De Kaardebol komt.

Je bent op deze dagen welkom van 10:00 uur tot 17:00 uur.

Foto’s van het evenement.

Gegevens

Begin:
15 april 2017 van 10:00
Einde:
17 april 2017 van 17:00
Kosten:
€4,00

Locatie

Erve Eme
7204KZ + Google Maps