Word donateur van Erve Eme

Goede redenen om donateur te worden van Erve Eme

  1. Gratis toegang tot alle evenementen.
  2. Korting op workshops.

Voor €2,50 per maand ben je al donateur en ondersteunt hiermee de stichting om van Erve Eme een bloeiend historisch erf te maken.

Stichting Erve Eme zet zich in om de belangstelling voor de Zutphense- en regionale geschiedenis te laten groeien. Hoe woonden onze voorouders, wat aten ze, wat droegen ze.
Daarbij geven we, net als onze voorouders, aandacht aan de relatie met de natuur. Door deze zo goed mogelijk te gebruiken en er een slimme samenwerking van te maken zijn we als mens gekomen waar we nu zijn. Wij vinden het belangrijk en leuk om iedereen zelf te laten zien en ervaren hoe mensen eeuwen geleden leefden.

Een beeld en een persoonlijke beleving zeggen veel meer dan wat jaartallen en wetenschappelijke feiten.

Maar hier is wel geld voor nodig. Dus kunnen we jouw steun heel goed gebruiken.

Via het formulier onderaan deze pagina kun je meteen laten weten dat je donateur wilt worden.

De donkere middeleeuwen; de gouden middeleeuwen!

Stichting Erve Eme maakt geschiedenis beleefbaar en leuk voor kinderen én volwassenen. Zo leer je meer dan alleen de kale feiten en jaartallen uit de boeken. De donkere middeleeuwen blijken dan helemaal niet zo donker en de bijzondere geschiedenis van Zutphen en omgeving wordt zo makkelijk toegankelijk voor iedereen.

Sponsoren, dat kan met geld maar ook met materialen

Voor ons erf zijn we altijd op zoek naar materialen om verder te bouwen aan ons erf. Hout (eik, es en wilgentenen) om te bouwen, stookhout, klei, leem maar ook oude gereedschappen zijn van harte welkom. Daarnaast zijn we druk bezig om de inrichting van de boerderij te verbeteren, denk hierbij aan schapenvachten, voorraad manden en -potten, kleden, meubels.

In het verleden hebben diverse ondernemingen en organisaties ons al materialen geleverd, waaronder Ecowonen,  Natuurmonumenten en K3Delta.

Steun ons!

Wilt u ons steunen onze doelen te bereiken, vul dan onderstaand formulier in met als onderwerp Donateur. Heeft u materialen voor ons, neem ook dan via onderstaand formulier contact met ons op. Wij laten snel van ons horen.