Vroeg middeleeuwse Paasmarkt 2020

Woeste krijgers, handige handelaren

De woeste krijgers, handige handelaren en vaardige ambachtslieden komen met Pasen 2020 weer naar Erve Eme! Middeleeuwers bezetten in het weekend van 11, 12 en 13 april 2020 weer het hele terrein van Erve Eme. Drie dagen lang kun je je weer onderdompelen in bijzondere middeleeuwse sferen. Een ware tijdreis waar het hele gezin van geniet!

Op zaterdag 11 april start de markt om 10.00 uur. De dagen daarop zijn we iedere dag (zondag én maandag) geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

Spectaculaire vechtshow

Op Erve Eme en het naastliggende trainingsveld van Be Quick staan weer vele marktkramen. Prachtige stoffen, bijzondere houtwaren, hand gesmede gereedschappen, schitterende middeleeuwse kleding en naaldbindwerk. Ambachtslieden zijn overal druk aan het werk en demonstreren graag hun kunnen aan alle bezoekers. Verder is er geweldig muzikaal entertainment voor jong en oud met muziek en dans.
In de middag zorgen Vikingen, Friese, Frankische en Saksische krijgers weer voor een spectaculaire vechtshow.

Data en prijzen

De middeleeuwse Paasmarkt op Erve Eme aan de Harenbergweg 1 in Zutphen vindt plaats op zaterdag 11, zondag 12 en maandag 13 april 2020. Prijzen voor entree: 0-4 jaar gratis, 4-11 jaar 3 euro, 12 jaar en ouder 6 euro. Pinnen, graag!

Parkeren en Openbaar vervoer

Komt u met de auto of het openbaar vervoer? Meer informatie vindt u hier.

Meer weten?

Op onze Facebook-pagina houden wij u regelmatig op de hoogte van alle nieuwtjes en weetjes. Kijk dus snel, like onze pagina en kom alles te weten over Erve Eme én de vroege middeleeuwen. Klik hier om naar onze Facebook-pagina te gaan.