Vroeg middeleeuwse Paasmarkt 2019

Voor het derde jaar op rij organiseren we weer een fantastische Paasmarkt! Dit jaar nog meer handelaren, krijgers, ambachtslieden én geweldig entertainment! Van zaterdag 20 tot en met maandag 22 april weer volop activiteit op ons middeleeuwse erf.

Op zaterdag 20 april starten we de markt om 10.00 uur. Leuke kinderspelen, marktkramen met prachtige handel, ambachtslieden aan het werk. En dit jaar bijzonder entertainment: verhalenverteller Tim Talesman! Tim weet jong en oud te boeien met zijn verhalen. Komt allen luisteren!

Zondag, eerste Paasdag, natuurlijk weer de markt met als bijzondere gast meesterverteller Sebastiaan de Zwitser! Sebastiaan is een entertainer, hij vertelt geen verhaal maar beleeft het verhaal voor je ogen en neemt je mee in zijn wereld! Dat moet je mee maken.

Op tweede Paasdag kunnen we met trots Datura verwelkomen; misschien wel de beste én leukste middeleeuwse muziekband van Nederland!

Samengevat; vroeg middeleeuwse paasmarkt op Erve Eme van 20 t/m 22 april! Meer informatie over openingstijden, prijzen en actuele informatie vind je op onze Facebook-pagina!

Laat een reactie achter