Unieke locatie

middeleeuwse boerderijDe grote middeleeuwse boerderij van Erve Eme is te huur als een unieke locatie voor kleine bijeenkomsten, gezellige borrels of voor onvergelijkbare etentjes.

Je kunt de boerderij of het erf alleen huren, zonder arrangement of activiteiten. Puur en alleen voor jezelf, zonder poespas. Je bepaalt zelf  wat je dat dagdeel of die dag doet.

Het regelen van eten en drinken laten wij in principe aan jou over.  Wil je echter een professionele cateraar, dan kun je dit via ons regelen. Wij hebben een uitstekende cateraar die voor fantastische lunches of diners kan zorgen, desgewenst  in middeleeuwse stijl.

Noot van onze kant: de middeleeuwse boerderij is geen modern ingerichte en luxe locatie; leem op de vloer, hooi op de zolder, kippen en een kat en een rokerig houtvuur. Anders, maar wel bijzonder om mee te maken!

Fotografie of filmlocatie

Ons erf is zeer geschikt als prachtige en bijzonder locatie voor fotografie en film. Wij verhuren het hele middeleeuwse erf voor fotoshoots of het maken van documentaires of films in middeleeuwse stijl. En desgewenst regelen wij een complete middeleeuwse crew.

Huurprijzen voor fotografie of film zijn op te vragen, via het onderstaand formulier. Geef aan wat je wensen zijn en eventueel voor welk doel de foto’s of film worden gemaakt. We denken graag met je mee om een zo goed mogelijk resultaat te behalen.

Voor huurvoorwaarden en prijzen….

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]