Een echt middeleeuws feest

Stel je voor, een echt middeleeuws feest! Je kunt op ons erf, in een gezellige en warme sfeer, unieke feestjes vieren. Diverse mensen en bedrijven gingen je al voor. Wij zorgen voor maatwerk en in overleg bepalen we de activiteiten (bijv. boogschieten, een demonstratie smeden, gevechtstraining of het gezellige spel Kubb) en alle andere zaken. Wil je simpel, dan doen we het simpel. Wil je groots uitpakken, dan pakken we groots uit!

Middeleeuwse catering

We hebben goede ervaringen met een uitstekende cateraar. En als je wilt, zorgen we voor een “middeleeuwse” catering wat uiteraard extra bijzonder en bovendien ook nog eens erg lekker is.

Wil je een uniek feestje beleven en een herinnering hebben om nooit meer te vergeten? Dan is feestvieren op Erve Eme echt iets voor jou. Heb je vragen of wil je meer informatie, vul dan het onderstaand formulier in zodat wij contact met je op kunnen nemen om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Noot van onze kant: de middeleeuwse boerderij is geen modern ingerichte en luxe locatie. Wij hebben geen concessies gedaan aan onze moderne tijd. Dat betekent dat de boerderij zo authentiek mogelijk is ingericht. Leem op de vloer, hooi op de zolder, rondlopende kippen, een kat en een houtvuur als enige warmtebron. In de boerderij kun je met maximaal 25 personen aanwezig zijn.

Voor een idee van prijzen en onze huurvoorwaarden.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]