Bedrijfsuitje

Wil je een origineel, gezellig én zinvol dagje uit met je collega’s? Een dag waar nog maanden over na wordt gepraat? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Een geheel verzorgde dag voor jullie team in middeleeuwse stijl, waarbij we een bijzonder programma samenstellen aan de hand van jullie wensen.

Gevechtstraining
Gevechtstraining

Teambuilding, maar dan anders

In de vroege middeleeuwen was het leven vaak hard en soms meedogenloos. Samenwerking en goede communicatie waren letterlijk van levensbelang en betekende soms het verschil tussen leven of dood. Als je alleen je eigen, persoonlijke belang zag, was je als groep én als individu ten dode opgeschreven.
Tijdens een dag teambuilding gaan we jullie laten beleven hoe men in de vroege middeleeuwen leefde. Hierbij zijn samenwerking én goede communicatie van essentieel belang. Ieder individu speelt een belangrijke rol, iedereen telt mee en moet meedoen om de dag tot een goed eind te brengen.
Op deze manier samenwerken geeft inzicht in de groepsdynamica van jouw bedrijf. Je ziet hoe collega’s mogelijk ineens hele andere kwaliteiten laten zien die ze tot nu toe in het dagelijks leven verborgen hebben gehouden, voor zichzelf maar ook voor collega’s. Verbaas je over bijvoorbeeld leidinggevende rollen die ineens heel anders kunnen komen te liggen.

De inwendige mens

Uiteraard zorgen wij dat het uitdagend en vooral ook leuk is en vergeten ook de inwendige mens niet. Willen jullie de dag eindigen met heerlijk eten, dan hebben wij contacten met uitstekende cateraars  die in onze boerderij of, als het weer dit toelaat, buiten een buffet of diner kan verzorgen.

Meerdaagse bedrijfsarrangementen kunnen wij aanbieden in samenwerking met een hotel in Zutphen  Je overnacht en ontbijt bij het hotel, aansluitend loop je in 10 minuten naar ons erf waar wij jullie de gehele dag ontvangen. Kortom, een mooie mix van modern en oud comfort.

De middeleeuwse boerderij is geen modern ingerichte en luxe locatie. In de middeleeuwen had men geen verwarming en elektriciteit. Leem op de vloer, in plaats van warm tapijt. Hooi opgeslagen op de zolder, kippen op het erf die in en uit lopen en een kat om de muizen te vangen. Geen centrale verwarming maar een zelf gestookt houtvuur als enige warmtebron. Geen vuur is geen warmte en geen eten.
De boerderij is geschikt voor maximaal 25 personen. Buiten hebben wij plek voor zeker 150 gasten.

Ik ben geïnteresseerd en vraag graag een offerte aan voor een teambuilding

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]